Vánoční pozdrav 2023

Prosinec 2023
AUDITOR newsletter

Vážení klienti,

s blížícím se koncem roku bychom rádi využili této příležitosti a poděkovali vám za důvěru a příjemnou spolupráci. Stejně jako v předchozích letech byl i tento rok poznamenán různými mezinárodními krizemi, což se podepsalo i na ekonomice.

Jedním z nejtěžších problémů je stále dostupnost kvalifikované pracovní síly, což se týká nejen našeho odvětví, ale pravděpodobně i většiny z vás. Na druhou stranu nás velmi těší, že se nám v letošním roce opět podařilo získat řadu nových klientů, z nichž někteří začínají v naší zemi zcela nově.

Nejistota na trzích se u nás projevila i tím, že jsme v první polovině roku nebyli téměř aktivní v akvizicích společností. Ve druhé polovině roku však došlo k vítanému obratu. Snad nám to dává naději, že se do ekonomiky pomalu vrací více optimismu.

Rádi bychom také poděkovali našim zaměstnancům, kteří vždy profesionálně a flexibilně zajišťují hladký průběh, zejména v současné obtížné personální situaci.

Jako obvykle se i letos vzdáváme vánočních dárků a částku určenou na tento účel věnujeme neziskovým a charitativním organizacím.

Doufáme, že se o Vánocích dokážete na chvíli zastavit, strávit čas se svými blízkými a využít sváteční období k odpočinku a hlubokému nadechnutí.

 

Přejeme vám klidné a pokojné Vánoce a úspěšný a především šťastný rok 2024.

Váš AUDITOR tým

Mag. Helmut Hetlinger                 Marie Haasová              Mag. Georg Stöger

Soubory ke stažení