Vánoční pozdrav 2021 & Covidové bonusy 2021

prosinec 2021
Stöger & Partner Newsletter

Vážení klienti!


Krátce před koncem roku bychom vás rádi informovali o platbě pojistného. Pokud chcete v letošním roce vyplatit prémie osvobozené od daně a pojistného, musíte nás o tom rychle informovat.
O tomto nařízení bylo bohužel rozhodnuto až nyní.


Když jsem si pročítal svůj loňský vánoční dopis, zjistil jsem, že se toho moc nezměnilo. Covid stále dominuje našemu každodennímu životu a stále mě překvapuje, jak profesionálně se podnikatelská komunita s touto situací vyrovnává.


Ani v naší kanceláři se toho moc nezměnilo. Stejně jako v roce 2020 zatížilo naše zaměstnance na maximum více než tisíc žádostí o podporu při zkráceném pracovním úvazku, obratové bonusy, náhrady za ztrátu apod.


Rád bych proto využil této příležitosti a poděkoval našim zaměstnancům za jejich obětavost a nasazení, neboť byli a jsou i nadále konfrontováni s mimořádnou pracovní zátěží.


Také interně jsme provedli několik změn. Sabine Weißkirchner naši společnost opustila, protože si našla práci nedaleko svého domova. Astrid Schiefer, která působila na sekretariátu i v účetním oddělení, také změnila zaměstnání a odešla od nás. Na její místo nastoupila Astrid Ikonic, která se vrátila z mateřské dovolené.


Od října je novým členem našeho daňového oddělení Florian Zauner. Je certifikovaným daňovým poradcem a dříve pracoval ve společnosti KPMG.

Julia Bauer čeká dítě a je na předčasné mateřské dovolené a Evě Püringer se v listopadu narodila druhá dcera.
Daniela Pichler letos oslavila dvacáté výročí svého působení ve firmě a já bych jí rád poděkoval za rozvahu, s jakou vykonává svou funkci vedoucí kanceláře.

A v neposlední řadě jsem se letos před 30 lety stal daňovým poradcem a získal za tuto dobu spoustu zkušeností.
Jako každý rok jsme i letos upustili od rozdávání vánočních dárků a místo toho jsme podpořili několik charitativních organizací. Náš největší letošní dar putoval obětem tornáda u našich sousedů v České republice.


Vážení klienti, chtěl bych vám všem velmi poděkovat za spolupráci, která často trvá již desítky let.


Přeji vám všem krásné Vánoce, hodně klidu při řešení situace s Covidem a vše nejlepší, zdraví a štěstí, jakož i pracovní úspěchy v roce 2022.


S pozdravem


Váš Georg Stöger
a celý tým Stöger & Partner

Soubory ke stažení