Konference UHY Praha

23. 5. 2011

Dne 20. 05. 2011 oslavila společnost AUDITOR v Praze své dvacetileté působení v České republice.

AUDITOR je auditorskou a daňově poradenskou společností, která působí v České republice, na Slovensku a v Rakousku.

V České republice je v kancelářích v Praze, Brně a Pelhřimově zaměstnáno cca 110 odborníků. Klienty jsou především středně velké a velké mezinárodní společnosti.

AUDITOR zastupuje UHY International, celosvětovou síť mezinárodních auditorských a daňově poradenských firem v České republice, na Slovensku a v Rakousku. U příležitosti oslavy 20. výročí existence hostil AUDITOR konferenci UHY International pro region Evropa – Blízký východ – Afrika. Jednatel společnosti, Mag. Georg Stöger, uvítal více než 100 účastníků z různých zemí. Jak sám poznamenává, bylo mu ctí, že mohl přivítat i předsedu představenstva, pana Johna Wolfganga z New Yorku.

Program dvoudenní konference nabídl možnost vyměňovat odborné zkušenosti a prodiskutovat společné i rozdílné profesní prvky v jednotlivých zemích. Dospělo se také se společným závěrům v oblasti marketingové a vzdělávací strategii.

Na konci konference pan John Wolfgang poznamenal: „Skvěle zorganizovaná a efektivní konference na půdě jednoho z nejkrásnějších měst světa, pod taktovkou firmy AUDITOR, jednoho z nejdynamičtějších a nejaktivnějších členů UHY International.“

Oslav se zúčastnili také kolegové firmy AUDITOR ze Slovenska a z Rakouska (v Rakousku společnost vystupuje pod jménem Stöger & Partner).