Vánoční pozdrav 2020

Prosinec 2020
AUDITOR newsletter

Vážení klienti!

Tento zvláštní rok se blíží ke konci, rok, jaký nikdo z nás nečekal. Kromě osobních nebo zdravotních problémů se všichni ocitáme v krizi, kterou jsme nikdy předtím nezažili. Někteří naši klienti v současné době nemají vůbec žádný obrat a procházejí opravdu dramatickým obdobím.

Naše služby jsou v tomto těžkém čase velmi žádané a od mnoha klientů slyšíme, jak jsou naše poradenské služby a naše pomoc v tuto chvíli důležité.

Tento rok byl mimořádnou výzvou také pro naše zaměstnance. Kromě naší každodenní činnosti bylo nutné studovat neustále nové nebo měnící se předpisy, přiblížit je našim klientům a také je implementovat. A to vše za obtížných podmínek spojených s prací z domova, často špatným internetovým a telefonním připojením, obtížnými možnostmi komunikace atd.

Rádi bychom proto při této příležitosti vyjádřili upřímné poděkování našim zaměstnancům. Děkujeme vám za flexibilitu, kreativitu a nasazení, díky nimž je možné poskytovat naše služby téměř bez omezení a ke spokojenosti našich klientů.

Rádi bychom také poděkovali Vám, našim klientům, z nichž pro některé pracujeme už po celá desetiletí.

Společnost AUDITOR bude příští rok slavit 30 let. Zda to budeme moci patřičně oslavit, se teprve uvidí.

Přejeme nám všem, abychom se opět vrátili do normálu a aby rok 2021 byl plný úspěchu a prosperity.

 

Přejeme Vám veselé a požehnané Vánoce a několik klidných a pohodových dnů.

 

Za celý AUDITOR tým

 

Marie Haasová                            Mag. Georg Stöger                               Mag. Helmut Hetlinger

 

 

Soubory ke stažení