Vánoční pozdrav 2021

Prosinec 2021
AUDITOR newsletter

Vážení klienti!

Loňský vánoční dopis začínal slovy: "Tento zvláštní rok...." a dopis jsme zakončili přáním, abychom se vrátili do normálu. Bohužel, normální stav se ještě zdaleka nevrátil, ale postupně jsme se naučili, s touto mimořádnou situací vyrovnávat.

Zejména ekonomika se překvapivě rychle přizpůsobila změněným podmínkám a kromě několika málo sektorů vlastně nejsou patrné žádné známky krize. Problémy ekonomice nezpůsobuje virus, ale mnohem více nedostatek surovin a pracovních sil.

I my se potýkáme s nedostatkem pracovních sil, protože naše poradenské služby a dlouholeté zkušenosti jsou v době krize žádanější než kdy jindy. Hodně nás zaměstnávalo také zpracování mnoha žádostí o financování z programů COVID.

Poučeni z minulosti jsme pevně přesvědčeni, že ekonomika bude i nadále dostatečně pružná a kreativní, aby se dokázala vypořádat s budoucími výzvami. Dobrá rada Vám samozřejmě může pomoci a my Vám ji rádi poskytneme.

Ani letos jsme nerozdávali vánoční dárky, ale průběžně jsme sponzorovali charitativní organizace, jako je Český zelený kříž, Act for Others, Pražský literární dům a mnoho dalších. Naše hlavní podpora však směřovala k obětem tornáda na jižní Moravě.

Na konci roku bychom chtěli poděkovat našim zaměstnancům za jejich nasazení, často za obtížných podmínek.

Náš dík však samozřejmě patří i vám, našim klientům, za dobrou spolupráci, která často trvá již desítky let.

Společnost AUDITOR byla založena letos před 30 lety. Není čas na velké narozeninové oslavy, ale jsme trochu hrdí na naše dlouhé působení na trhu a na miliony rad, které našim klientům pomohly.

Přejeme vám všem šťastné a klidné Vánoce a do roku 2022 Vám osobně zdraví, štěstí a pracovní úspěchy. 

 

Za celý AUDITOR tým

 

Marie Haasová                            Mag. Georg Stöger                               Mag. Helmut Hetlinger

 

Soubory ke stažení